Valpplaner

Vi går i planer om att ta en kull på vår bästa stövare någonsin Luna, då hon börjar bli medelålders, hennes mamma har blivit 12 år och visst jagar hon än men vi vet att det kan vara slut med det när som helst. Sen vill vi så gärna ha en valp efter Luna och hålla vår avelslinje igång. Så vi letar lämplig hane och hoppas på en kull våren 2023.

Vår mysiga Ice age kull föddes den 1 april 2022 och består av Teddy, Louie, Ellie och Bobby. 
4 valpar föddes den 1 april 2022. En tik, som troligen stannar i kenneln och 3 hanar som finns att tinga till rätt hem. De var alla så pigga på direkten och såååå fina med flera mörka fläckar.😍 De kommer att vara leveransklara första/andra veckan i juni. 
Vår goa Zelma och fina Topaz (White Curl's Cash is King) hade en gynnsam date i slutet på januari.❤️

Den 25/8 föddes 2 helt underbara valpar, en hane och en tik. De har mycket mat att dela på så de har båda klivit över 1/2 kilo på 2veckorsdagen. De är sååå gosiga och har såååå fina teckningar i sina ansikten.

Under midsommarhelgen åkte vi med husvagnen till Järpen och campade på Ristafallets camping medan vi gjorde oss dagliga turer in till Järpen för att ha en date med snälla Puzzel som blir pappan. 3 dagar med parning och 3 hängningar som vi hoppas se resultat på sista helgen i augusti. Vi har inte sett några tecken än på dräktighet...

Hanen Claudus (Cludde) som blev en pappis flyttade till Nordmaling med sin nya härliga familj och har ett eget Instagramkonto. Tiken Pamira går numer på jordbruksgymnasiet och får träna både nosework och rallylydnad och även hon har ett egen Instagramkonto .
Pamira 7 mån
Pamira 7 mån
Skapa din hemsida gratis!